У лікарнях Харкова борються за життя постраждалих в ДТП (оновлено)
02 лютого 2016 17:11 Оперативна інформація
У лікарнях Харкова борються за життя постраждалих в ДТП (оновлено) У лікарнях міста Харкова борються за життя постраждалих у ДТП на пр. Тракторобудівників.

Йде боротьба за життя фельдшера бригади швидкої допомоги, який перебуває у вкрай важкому стані. Йому надають допомогу в обласній травматологічній лікарні.

На місці ДТП постраждали і два пасажири автомобіля швидкої допомоги: мати і дитина 4-х років, які поверталися з міської лікарні швидкої та невідкладної допомоги, де дитині проводили дослідження МРТ. Дослідження призначили лікарі 16-ї лікарні, в якій дитина проходила лікування у зв'язку з важким захворюванням крові. Її прооперували в лікарні №18 найкращі лікарі Харкова, куди також прибув лікар-гематолог з 16-ї лікарні, а з перинатального центру доставили потрібний медпрепарат. На жаль, незважаючи на всі зусилля, які доклали медики, щоб врятувати життя хлопчика, він помер.

Постраждалу матір дитини у вкрай важкому стані екіпаж патрульної поліції доправив до обласної лікарні, де її зараз оперують. Лікарі борються за життя жінки.

Всього по медичну допомогу звернулися 8 постраждалих пасажирів автобуса, одному надали допомогу амбулаторно, чотирьох госпіталізували (у трьох - черепно-мозкова травма, у одного - перелом щелепи), ще троє звернулися в лікарню пізніше. 

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини