У Київському районі вручили сертифікати стипендіатам міського голови
01 лютого 2017 11:43 Освіта
У Київському районі вручили сертифікати стипендіатам міського голови Щорічна церемонія вручення сертифікатів стипендіатам Харківського міського голови «Обдарованість» та Харківської міської ради «Кращий учень навчального закладу» відбулася 31 січня у школі №158.

Сертифікати школярам вручив заступник голови Адміністрації Київського району Володимир Івлєв. Він привітав стипендіатів, подякував вчителям і батькам за те, що виховали розумних і талановитих дітей.

Стипендіатами міського голови в 2016/2017 навчальному році в Київському районі стали троє школярів, стипендіатами міської ради - 34 учнів. У їх числі - переможець міського конкурсу «Учень року - 2016», переможці та призери всеукраїнських учнівських олімпіад і фінальних етапів всеукраїнських турнірів, переможці чемпіонату Європи з авіамодельного спорту, міжнародної олімпіади «Ерудаіка», 29-го Міжнародного чемпіонату з розв'язування логічних задач в Парижі.

Також стипендіатами стали 15 призерів обласних етапів всеукраїнських учнівських олімпіад, шість призерів обласного етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, лауреати фестивалів музичної, вокальної, театральної, поетичної творчості, учасники виставок батіка, рукоділля, скульптури, а також переможці міжнародних і всеукраїнських змаганнях з бадмінтону, тхеквондо, художньої гімнастики.

Зазначимо, що стипендію Харківського міського голови «Обдарованість» у 2016/2017 навчальному році отримують 60 школярів і 60 студентів Харкова. Протягом усього навчального року вони отримують щомісячну стипендію в розмірі 500 грн. Стипендіати Харківської міської ради «Кращий учень навчального закладу» отримують стипендію в розмірі 300 грн.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини