У Київському районі пройшов молебень за загиблими ліквідаторами аварії на ЧАЕС
26 квітня 2018 11:54 Суспільство
У Київському районі пройшов молебень за загиблими ліквідаторами аварії на ЧАЕС Захід, присвячений 32-й річниці аварії на Чорнобильській АЕС, пройшов 25 квітня в Київському районі.

У ньому взяли участь ліквідатори наслідків аварії на ЧАЕС, керівники районної адміністрації та Київської районної організації «Чорнобиль», школярі, жителі району.

Заступник голови райадміністрації Володимир Івлєв вручив восьми учасникам ліквідації аварії на ЧАЕС пам'ятні знаки і посвідчення «Ветеран чорнобильського руху».

Присутні поклали квіти до пам'ятника Героям-чорнобильцям та вшанували їх пам'ять хвилиною мовчання. За загиблими та померлими ліквідаторами наслідків аварії на ЧАЕС священнослужитель відслужив молебень.

Довідка. На сьогоднішній день у Київському районі на обліку перебуває 1106 потерпілих внаслідок аварії на ЧАЕС, серед яких: 632 учасника ліквідації аварії, 363 потерпілих внаслідок катастрофи, 89 вдови громадян, померлих внаслідок аварії на ЧАЕС, 22 людини, які брали участь у ліквідації інших ядерних аварій, 140 дітей, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи. З січня 2018 року в районі померло 13 ліквідаторів, в тому числі керівник районної організації Михайло Ткачов.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини