У Харкові з'явиться Алея олімпійських чемпіонів
21 травня 2021 15:31 Спорт
У Харкові з'явиться Алея олімпійських чемпіонів Секретар Харківської міської ради Ігор Терехов сьогодні, 21 травня, зустрівся з представниками спортивної спільноти Харківського регіону.

У великій залі Харківської міської ради зібралися представники міських та обласних органів влади, спортивних установ міста та області, щоб вперше разом у новому форматі обговорити розвиток спорту в регіоні.

Керівники спортивних установ і федерацій звернулися до секретаря міської ради з рядом прохань. Серед них - створення Алеї олімпійських чемпіонів, відкриття Будинку федерацій, надання низки залів для занять, встановлення навісу в одному з парків для занять спортом в негоду та ін. Ігор Терехов зазначив, що у місті підтримують олімпійський рух, і створення Алеї олімпійських чемпіонів - гарна ідея. Також міська влада готова знайти приміщення для Будинку федерацій, щоб об'єднати представників різних видів спорту. Крім того, члени Федерації легкої атлетики звернулися з проханням виділити їм стадіон, і Ігор Терехов доручив підготувати відповідні пропозиції.

«Харків - одна велика спортивна сім'я. З'ясуйте, які зали потрібні федераціям, і підпишіть договір про співпрацю. Дуже багато залів, які не використовуються або використовуються комерційно, на чому ми поставимо крапку. Нехай вихованці наших ДЮСШ тренуються там після уроків», - підкреслив Ігор Терехов.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини