У Харкові з'явилися новорічні фотолокації
28 грудня 2018 15:37 Місто
У Харкові з'явилися новорічні фотолокації Напередодні Нового року харківські вулиці прикрасили казкові персонажі і композиції.

Як повідомили в СКП «Харківзеленбуд», на підприємстві вирішили продовжити ідею весняно-літніх фотолокацій (Фіона, Павич, Букет нареченої, Весільна сукня тощо) і створили у центрі міста новорічні локації.

Так, на пл. Конституції розташована фотозона, де відвідувачів зустрічають казкові персонажі з ялинкою і рухомими фігурками тварин, які знаходяться в прозорому будиночку у вигляді подарункової упаковки. Також на «казковій галявині» встановлені дерева і олені, які в темний час доби підсвічуються.

Біля фонтану «Дзеркальний струмінь» перехожих зустрічає «Мішка-клишоногий», у якого є пульт управління для зміни музичного супроводу і колірних ефектів. Там же крижаний фонтан оснащений підсвічуванням з режимами, які змінюються.

Уздовж вул. Сумської встановлені фігурки солдатиків-лускунчиків, які оснащені підсвічуванням і звуковими ефектами, а біля пам'ятника Тарасу Шевченку - композиція з новорічних дерев зі світлодіодним підсвічуванням і фігурками сніговиків.

Усі новорічні куточки охороняються. 

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини