У Харкові заснували премії в області права
20 вересня 2019 14:46 Місто
У Харкові заснували премії в області права Вручення премій «За видатний внесок у сфері приватного права» і «За видатний внесок в області публічного права» відбудеться в рамках відкриття III Харківського міжнародного юридичного форуму.

Церемонія нагородження відбудеться 24 вересня в Палаці студентів Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого (вул. Пушкінська, 88).

Як зазначають засновники премій, нагорода є визнанням активної і плідної роботи для популяризації юридичної освіти і науки. Їхня мета - сприяння розвитку науки приватного і публічного права, заохочення активної популяризації найбільш актуальних напрямків правових досліджень та ефективної популяризації юридичної науки і освіти в Україні.

Нагадаємо, III Харківський міжнародний юридичний форум пройде в Харкові з 24 по 28 вересня. Початок заходу - о 10:00.

Довідка. Премії в галузі права були засновані в 2019 році організаційним комітетом III Харківського міжнародного юридичного форуму, а також провідною адвокатською фірмою «Шкребець і партнери» спільно з Балтійсько-Українським центром освіти, досліджень та інновацій. Їх лауреатами можуть стати викладачі вищих навчальних закладів, співробітники наукових організацій, представники юридичного бізнесу, держслужбовці незалежно від їхньої відомчої належності, громадські діячі.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини