У Харкові запрацював колл-центр з питань реєстрації місця проживання
02 жовтня 2018 15:37 Суспільство
У Харкові запрацював колл-центр з питань реєстрації місця проживання Колл-центр, де можна отримати консультацію з питань, що стосуються реєстрації місця проживання, почав працювати в Харкові.

Про це сьогодні, 2 жовтня, повідомив директор Департаменту реєстрації Олег Дробот.

За його словами, актуальність створення колл-центру зумовлена ​​великою кількістю звернень харків'ян до центрів надання адміністративних послуг саме за послугами в сфері реєстрації місця проживання.

«Часто харків'янам доводиться звертатися в ЦНАП кілька разів - спочатку за консультацією, потім за послугою. Консультація телефоном заощадить городянам час, а також оптимізує потік заявників в самих адмінцентрах», - зазначив Олег Дробот.

Харків'яни можуть звернутися на гарячу лінію з будь-яких питань, пов'язаних з реєстрацією місця проживання.

«По телефону можна отримати консультацію щодо пакету документів для реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання, розміру адміністративного збору, часу отримання послуги. Також адміністратори колл-центру допоможуть в разі виникнення питань щодо онлайн-сервісів департаменту, зокрема - замовлення довідки про реєстрацію місця проживання через Портал електронних сервісів Харкова», - пояснив Олег Дробот.

Колл-центр працює з понеділка по п'ятницю з 9:00 до 18:00 без перерви. Телефонувати у колл-центр необхідно за номером: 0-800-304-304.

Нагадаємо, послуги з реєстрації місця проживання в Харкові надаються за «миттєвим» принципом, в день звернення. Також довідку про реєстрацію місця проживання можна отримати не виходячи з дому, замовивши онлайн-послугу на Порталі електронних сервісів Харкова.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини