У Харкові вживають усіх необхідних заходів для безпеки та спокою громадян
25 січня 2022 13:22 Місто
У Харкові вживають усіх необхідних заходів для безпеки та спокою громадян Позачергове засідання Державної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій відбулося сьогодні, 25 січня, під головуванням Міністра розвитку громад та територій України Олексія Чернишова.

У режимі відеоконференції було проведено штабне тренування з керівним складом органів управління територіальних підсистем єдиної державної системи цивільного захисту. Серед питань, що обговорювалися, – стабільність роботи енергетичних комплексів, об'єктів житлово-комунального господарства та інфраструктури в умовах підвищення загроз надзвичайних ситуацій та можливого ускладнення військово-політичної обстановки.

У засіданні взяв участь перший заступник міського голови Олександр Новак. Він зазначив, що згадані питання знаходяться на повсякденному контролі у Харківського міського голови Ігоря Терехова. Зокрема, вчора в мерії відбулася нарада, на якій профільним структурам доручили, як превентивні заходи, відпрацювати дії у разі виникнення надзвичайних ситуацій.

«Ситуація перебуває під контролем, усі служби виконують поставлені завдання. Також працюємо над створенням міської системи оповіщення про загрози, вже погоджено проєкт, готуємось до запуску. Гроші з міського бюджету для цього передбачено. Плануємо, що вже цього року харків'яни матимуть сучасну систему оповіщення», - повідомив перший віцемер.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини