У Харкові вперше пройде міжнародний фестиваль графіті
17 серпня 2016 14:19 Культура
У Харкові вперше пройде міжнародний фестиваль графіті Міжнародний фестиваль стріт-арту «Kharkiv smART Fest» пройде в святкові дні в Харкові.

Як повідомила сьогодні, 17 серпня, в прес-центрі міської ради начальник відділу Департаменту міжнародного співробітництва Юлія Згурська, створення графіті приурочено до Дня міста.

У фестивалі візьмуть участь художники з Нюрнберга (Німеччина), Кутаїсі, Тбілісі (Грузія), а також з Києва, Львова, Одеси і Харкова.

За словами Юлії Згурської, художники малюватимуть на стіні з плит за адресою: вул. Клочківська, 94.

«На цій стіні 38 плит, загальна площа становить 311 кв. м. Наші гості з інших країн будуть малювати свої міста, українські художники малюватимуть картини, присвячені містам-побратимам і партнерам Харкова», - повідомила Юлія Згурська.

За її словами, художники вже почали роботу над створенням графіті, її результат представлять в День міста, 23 серпня. Початок презентації - о 10:45.

Ідея «Kharkiv smART Fest» належить Департаменту міжнародного співробітництва, творчій групі Kailas-V, яка створила в Харкові безліч відомих муралів, а також студентці Харківського національного економічного університету Лідії Ефимовій, яка брала участь в конкурсі туристичних проектів «Я люблю Харків».

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини