У Харкові відсвяткували День незалежності Вірменії
25 вересня 2017 13:25 Суспільство
У Харкові відсвяткували День незалежності Вірменії Святковий захід, присвячений 26-й річниці Дня незалежності Вірменії, пройшов 24 вересня у Харківському національному академічному театрі опери та балету імені М. В. Лисенка.

Вірменську громаду Харкова привітала заступник міського голови з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення Світлана Горбунова-Рубан. За значний внесок у розвиток національно-культурних зв'язків і високий рівень професіоналізму вона вручила п'яти представникам Харківської обласної громадської організації «Вірменська національна міська громада» Подяки Харківського міського голови.

Після церемонії нагородження відбувся концерт, на якому з національними танцювальними і музичними композиціями виступили колективи з Вірменії та різних регіонів України.

Довідка. Вірменія святкує День незалежності 21 вересня. Саме цього дня у 1991 році на всенародному референдумі вірмени проголосували за проголошення незалежності. Через два дні, 23 вересня, Верховна Рада республіки проголосила Вірменію незалежною державою. 

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини