У Харкові відкриють новий офіс БТІ
02 серпня 2017 17:28 Місто
У Харкові відкриють новий офіс БТІ Новий фронт-офіс КП «Харківське міське бюро технічної інвентаризації» планують відкрити на пл. Павлівській, який буде працювати до завершення реконструкції основної будівлі БТІ.

Про це сьогодні, 2 серпня, повідомив журналістам директор Департаменту реєстрації Олег Дробот.

У головному офісі БТІ будуть займатися всіма питаннями, пов'язаними з реєстрацією нерухомості в Харкові. Це буде просторе приміщення, оснащене терміналами електронної черги та платіжними терміналами, де можна буде оплатити всі послуги підприємства на місці.

«Ми на цьому комунальному підприємстві створюємо нову модель обслуговування харків'ян, де будуть створені комфортні умови і будуть надаватися максимально якісні послуги», - підкреслив Олег Дробот.

Фахівці підприємства також надаватимуть безкоштовні і платні консультації з усіх питань в сфері реєстрації нерухомості. Крім того, в КП «БТІ» планують відкрити «гарячу» телефонну лінію, куди харків'яни зможуть направляти свої пропозиції і зауваження. Зараз співробітники, які будуть працювати в удосконаленому Бюро технічної інвентаризації, проходять професійні та психологічні тренінги.

За словами директора Департаменту реєстрації, повний перелік послуг і їх вартість будуть розміщені в новому офісі БТІ. Новий фронт-офіс БТІ планується відкрити на початку вересня.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини