У Харкові відкриють муніципальний стартап-центр
03 квітня 2019 11:06 Суспільство
У Харкові відкриють муніципальний стартап-центр Презентація проекту зі створення в Харкові муніципального стартап-центру «Startup Kharkiv» відбудеться 4 квітня в Харківській міській раді (мала зала, 2-й пов.).

В рамках заходу учасники планують представити конкретні кроки щодо розвитку стартап руху в Харкові, а також презентувати приміщення, в якому розташовуватиметься муніципальний стартап-центр.

За словами начальника Управління інноваційного розвитку та іміджевих проектів Вікторії Грецької-Миргородської, мета даного проекту - допомога в реалізації інноваційних технологій в Харківському регіоні, а також можливість збільшити масштаби стартап-руху в Харкові і представити його всій Україні.

«Щорічно ми проводимо ярмарок стартапів і інноваційний форум. І  учасники і гості заходів висловили необхідність об'єднати всі інноваційні рухи в місті в єдиний муніципальний стартап-центр. Муніципалітет взяв на себе відповідальність стати таким майданчиком для об'єднання науки, бізнесу і громадськості. Ми готові працювати над тим, щоб наші новатори могли залишатися саме в Харкові, в Україні, а не шукати кращі пропозиції за кордоном», - зазначила Вікторія Грецька-Миргородська.

Зареєструватися на участь у заході можна тут.

Початок - о 15:00.

Довідка. Проект реалізується Управлінням інноваційного розвитку та іміджевих проектів Харківської міської ради та КП «Міський інформаційний центр» під патронатом Харківського міського голови Геннадія Кернеса.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини