У Харкові відкриють два нових «Прозорих офіси»
15 листопада 2017 16:50 Інфраструктура
У Харкові відкриють два нових «Прозорих офіси» Два нових центри соціальних послуг «Прозорий офіс» створять у Харкові.

Таке рішення прийняли сьогодні, 15 листопада, на засіданні виконавчого комітету Харківської міськради.

Як повідомила директор Департаменту праці та соціальної політики Лариса Болгова, відкриття «Прозорих офісів» відбудеться у 2018 році.

«Як уже говорив міський голова Геннадій Кернес, сучасні «Прозорі офіси» планується відкрити у всіх районах Харкова. І сьогодні прийнято рішення про створення двох центрів, кожен з яких об'єднуватиме два райони Харкова», - зазначила Лариса Болгова.

За її словами, офіс для жителів Новобаварського і Холодногірського районів буде відкритий на вул. Благовіщенській, 25, де на даний момент проводиться реконструкція будівлі, а для жителів Основ'янського і Слобідського районів - на вул. Плеханівській, 42, де також розпочаті підготовчі роботи.

Нагадаємо, що на сьогоднішній день у Харкові працюють два центри надання соціальних послуг «Прозорий офіс» - у Шевченківському та Київському районах. Там надається понад 200 адміністративних послуг, 66 послуг соціального характеру і 17 - пенсійного. Робота офісів повністю автоматизована, завдяки чому час отримання послуг відвідувачами займає не більше 15 хвилин. Приміщення центрів обладнані відповідно до потреб відвідувачів з інвалідністю, зокрема, системами відео- та звукового оповіщення. Крім того, у вересні цього року в Харкові був відкритий Регіональний центр послуг, в якому надається близько 400 адміністративних і соціальних послуг. Послугами центру користуються не тільки харків'яни та жителі області, а й представники інших міст України.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини