У Харкові виділили додаткові кошти на ремонт мереж, доріг і спортивних установ
24 липня 2019 12:15 Бюджет
У Харкові виділили додаткові кошти на ремонт мереж, доріг і спортивних установ Харківська міська рада внесла зміни до бюджету міста на 2019 рік.

Відповідне рішення було прийнято сьогодні, 24 липня, на сесії міськради.

Доходи бюджету міста Харкова визначені у сумі 16,4 млрд грн, в тому числі доходи загального фонду бюджету - 15,9 млрд грн, доходи спеціального фонду бюджету міста - 411,2 млн грн. Видатки бюджету міста визначені у сумі 17,1 млрд грн, у тому числі видатки загального фонду - 11,8 млрд грн, видатки спеціального фонду - 5,2 млрд грн.

Як повідомила заступник Харківського міського голови - директор Департаменту бюджету і фінансів Тетяна Таукешева, розпорядженням Кабінету Міністрів України бюджету міста Харкова передбачена субвенція з державного бюджету на соціально-економічний розвиток в сумі 87 млн грн, а саме:

- на капітальний ремонт вулично-дорожньої мережі - 77 млн грн;
- капітальний ремонт установ освіти - 4 млн грн;
- капітальний ремонт багатоквартирних житлових будинків - 2 млн грн;
- реставрацію нежитлової будівлі по пл. Павлівській, 4 - 2 млн грн.

Крім того, в зв'язку з перевиконанням дохідної частини бюджету міста Харкова передбачається розподіл понадпланових бюджетних надходжень за певними напрямами.

На поточний ремонт і реконструкцію спортивних майданчиків на території шкіл та дошкільних закладів заплановано 37 млн грн, капітальний ремонт клубів за місцем проживання - 12,9 млн грн, капітальний ремонт міської спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з водних видів спорту Яни Клочкової - 6,6 млн грн.

На виплату заробітної плати працівникам комунальних підприємств передбачено 38,3 млн грн, реконструкцію мереж тепло-, водопостачання і водовідведення, будівництво зливової каналізації - 11 млн грн, реконструкцію мереж електропостачання та зовнішнього освітлення в саду ім. Т. Шевченка - 17,8 млн грн, придбання спеціалізованої техніки - 26,9 млн грн, прибирання сміття та ліквідацію звалищ на території приватного сектора - 3 млн грн.

Видатки на капітальний ремонт доріг планується збільшити на 123 млн грн, у тому числі внутрішньоквартальних доріг — на 70 млн грн.

На утримання, обслуговування та поточний ремонт об'єктів транспортної інфраструктури і технічних засобів організації дорожнього руху пропонується спрямувати 55 млн грн, капітальний ремонт та реконструкцію трамвайних колій і переїздів - 20 млн грн.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини