У Харкові вдвічі збільшать кількість терміналів для продажу E-ticket
27 грудня 2017 17:43 Інфраструктура
У Харкові вдвічі збільшать кількість терміналів для продажу E-ticket Кількість наземних терміналів для продажу E-ticket планують збільшити з 323, які були заплановані раніше, до 600.

Про це сьогодні, 27 грудня, в прес-центрі Харківської міської ради повідомив заступник міського голови з питань інфраструктури міста Євген Водовозов.

«Виходячи із звернень громадян, ми виявили, що терміналів не вистачає. Є розпорядження міського голови збільшити їх практично вдвічі», - зазначив віце-мер.

Пристрої для продажу електронного квитка в тому числі встановлять біля великих підприємств - заводів «ФЕД», «Турбоатом», ХТЗ - для зручності великої кількості людей, які там працюють.

При цьому Євген Водовозов зазначив, що зараз в місті не діють п'ять-шість терміналів для продажу E-ticket. Їх ремонтують. «Крім того, бувають збої електроенергії. Відключається електроенергія, апарат сам не перезавантажується, фахівцям потрібно їхати і перезапускати його», - пояснив Євген Водовозов.

За його словами, також в місті близько 30 непрацюючих валідаторів в електротранспорті: по одному-два в тролейбусних депо, два в Салтівському трамвайному депо і 26 - у Жовтневому. «Останні були на ремонті, і тепер їх потрібно дообладнати. До 15 січня їх встановлять», - зазначив Євген Водовозов.

«Ми запускаємо величезну систему, махину, яка повинна зробити свій перший повний виток. Були деякі проблеми, які спливли на початку експлуатації, і ми продовжуємо перезапускати програму в кожній одиниці рухомого складу. Йде планомірна чітка робота, яка зайняла більше часу, ніж ми оптимістично прогнозували. Але ми будемо намагатися максимально швидко запустити систему в повному обсязі», - сказав Євген Водовозов.

Нагадаємо, що з 1 грудня в Харкові почала діяти система єдиного електронного проїзного квитка E-ticket. На зупинках громадського транспорту встановлено 323 термінали, де можна придбати проїзні картки. У дні запуску системи електронного квитка вандали пошкодили близько 30 терміналів.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини