У Харкові триває робота з підготовки укриттів і сховищ
30 січня 2015 14:30 Місто
У Харкові триває робота з підготовки укриттів і сховищ Комунальники Харкова продовжують роботу з очищення укриттів і сховищ у житлових будинках комунальної форми власності.

Як повідомив сьогодні, 30 січня, на нараді в Харківській міській раді директор Департаменту житлового господарства Роман Нехорошков, під час першого етапу підготовки було проведено прибирання в 341 колишньому протирадіаційному укритті, розташованому в житлових будинках. Комунальники вивезли звідти понад 2,5 тис. куб. м сміття.

«У цих приміщеннях були приведені до ладу інженерні комунікації, проведені позапланові техогляди та ремонти мереж, відновлено освітлення, тобто ці укриття готові для використання в особливих ситуаціях. Загалом там може розміститися близько 154 тис. чоловік», - повідомив Роман Нехорошков.

За його словами, зараз триває робота з прибирання та підготовки ще 2668 найпростіших укриттів (підвалів), розташованих у житлових будинках. Щоб прискорити цю роботу, до неї будуть залучені працівники різних комунальних підприємств. Якщо ж мешканці будинків виявлять бажання допомогти комунальним службам, то їм нададуть в цьому необхідне сприяння. Найближчим часом на під'їздах будуть розміщені відповідні оголошення.

Заступник Харківського міського голови Ігор Терехов поставив завдання протягом місяця закінчити прибирання та підготовку цих об'єктів.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини