У Харкові тестують нові послуги веб-порталу та додатку «Дія»
08 жовтня 2020 15:31 Суспільство
У Харкові тестують нові послуги веб-порталу та додатку «Дія» Презентація оновленого державного веб-порталу та додатку «Дія» відбулася в Україні на початку тижня, і Харків став одним із перших міст, які приєдналися до тестування і впровадження нових послуг.

Як повідомили в Департаменті цифрової трансформації, в рамках тестування харків'яни можуть змінити вид діяльності власної юридичної особи та зареєструвати місце проживання дітей у віці до 14 років.

Разом з тим, після оновлення веб-порталу та мобільного додатку городянам більше не потрібно буде звертатися до міграційної служби і приносити паперову довідку про зміну місця проживання. Після поновлення даних в ID-картки або в закордонному паспорті в додатку можна буде подивитися актуальну інформацію про ваше місце проживання.

Після оновлення на порталі «Дія» з'являться нові електронні послуги: реєстрація місця проживання дитини у віці до 14 років, реєстрація товариств з обмеженою відповідальністю та ФОП, чотири електронні послуги з будівництва.

З виходом оновлення «Дія 2.0» в додатку з'явиться свідоцтво про народження дитини, довідка внутрішньо переміщеної особи, актуальне місце реєстрації місця проживання та ідентифікаційний код.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини