У Харкові створили цифрову систему шкільних ліг
07 вересня 2021 15:19 Спорт
У Харкові створили цифрову систему шкільних ліг Департамент у справах сім'ї, молоді та спорту завершив роботу над цифровою трансформацією організаційних процесів у системі шкільних спортивних ліг Харкова.

Як повідомили у департаменті, впровадження цифрового процесу в систему харківських спортивних шкільних ліг (ХСШЛ) почнеться у новому сезоні 2021/2022 рр. поки що у тестовому режимі. Кожен учасник спортивної шкільної ліги зможе через особистий кабінет на сайті ХСШЛ дізнаватися, створювати або редагувати необхідну інформацію. 

Дізнатися, як працювати з особистим кабінетом, можна за посиланням.

Так, учні зможуть обирати види спорту, в яких бажають займатися. Спортивні організації - створювати шкільну лігу, обирати її етапи і формати проведення, автоматично формувати групи та тури, переглядати склад команд на конкретну гру/матч, фіксувати результати зустрічей, автоматично формувати турнірні таблиці та скачувати протоколи поєдинків. 

Учителям фізкультури буде зручно переглядати і обирати ліги, в яких їхні вихованці зможуть взяти участь, формувати команди, додавати учнів/гравців у команди, переглядати розклад матчів, формувати команду на конкретну гру.

Збережені зміни будуть доступні для перегляду школярам, тренерам, суддям та вчителям. 

У департамені зазначили, що у спортивному сезоні  2021/2022 рр. планується провести змагання у 13 спортивних шкільних лігах. До вже існуючих додадуться бейсбол, софтбол та воркаут. Мета проведення шкільних ліг - залучити якомога більше школярів до занять спортом і прищепити їм здоровий спосіб життя. У змаганнях в шкільних лігах вже беруть участь понад 15 тис. школярів. Для кожної ліги створені індивідуальні логотип і кубки. Трофеї передаються від переможця одного сезону до іншого. Крім того, кожна команда має власну емблему, логотип свого навчального закладу.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини