У Харкові стартувала підготовка до спортивного ярмарку
06 травня 2015 09:43 Спорт
У Харкові стартувала підготовка до спортивного ярмарку II Спортивний ярмарок «Харків - спортивна столиця» планують провести 12 вересня на пл. Свободи.

Територію ярмарку, як і в минулому році, розділять на шість функціональних зон, у кожній з яких організовують сектори, де спортивні організації міста нададуть інформацію про свої види спорту.

Відвідувачів ярмарку очікують флеш-моб - масова зарядка, показові виступи спортсменів, майстер-класи від зірок спорту, інтерактивно-розважальні конкурси, а також заняття на тренажерах і спортивних знаряддях, на яких можна буде продемонструвати свою силу і спритність.


Починаючи з липня, на сайті Департаменту спортивних іміджевих проектів та маркетингу щодня буде проводитись презентація спортивних організацій-учасниць ярмарку: розповідь про історію створення, керівництво і тренерський склад, також буде освітлено їхню участь у змаганнях і досягнення вихованців спортивних організацій.

Взяти участь в організації II Спортивного ярмарку «Харків - спортивна столиця» запрошуються всі бажаючі спортивні організації Харкова.

Нагадаємо, що торік ярмарок відвідали понад 50 тис. людей. Його відкриттю передував урочистий парад, в якому взяли участь понад 1,5 тис. спортсменів. На пл. Свободи свої досягнення презентували 63 спортивні організації Слобожанщини.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини