У Харкові розпочалася підготовка до нового опалювального сезону
14 квітня 2021 19:56 ЖКГ
У Харкові розпочалася підготовка до нового опалювального сезону На КП «Харківські теплові мережі» почали капітальні ремонтні роботи в рамках підготовки до нового опалювального сезону 2021-2022 рр.

Про це сьогодні, 14 квітня, на робочій нараді у міській раді повідомив генеральний директор КП «Харківські теплові мережі» Василь Скопенко.

За його словами, в Харкові завершили опалювальний сезон, але з теплом ще залишилися 11 об'єктів соцсфери - пологові будинки та лікарні. При цьому на підприємстві вже приступили до підготовки до нового опалювального сезону.

Зокрема, виконується капітальний ремонт на 10 ділянках магістральних мереж і на трьох ділянках внутрішньоквартальних трубопроводів. Крім того, стартував капітальний ремонт трьох котлів - одного на Павловому Полі і двох на ТЕЦ-3.

Секретар Харківської міської ради Ігор Терехов зазначив, що ремонтні роботи триватимуть до початку наступного опалювального сезону.

«Дуже багато належить зробити, починаючи від реконструкції котлів, закінчуючи заміною магістральних трубопроводів. Буде зроблено все, щоб якісно підготувати місто до нового опалювального сезону», - зазначив після наради Ігор Терехов.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини