У Харкові реконструюють котельні за проєктами Світового банку
03 червня 2022 14:49 ЖКГ
У Харкові реконструюють котельні за проєктами Світового банку Роботи з реконструкції котелень за проєктами Світового Банку тривають у різних районах міста Харкова.

Як повідомили у КП «Харківські теплові мережі», роботи стартували ще до початку бойових дій і перебувають на різних стадіях виконання. Наприклад, на котельні в Індустріальному районі, на вул. Миру, йде підготовка до облаштування опалубки для фундаментів під котли, а на такому ж об'єкті в районі аеропорту фундаменти вже залиті. На котельні «Північна-1» на Салтівській філії зараз триває демонтаж обладнання та стін, готується грунт.

«Різниця у стадіях виконання робіт пов'язана з тим, що деякі котельні не брали участь в опалювальному сезоні, і роботи на них почалися ще взимку, а інші були задіяні в подачі теплоносія майже до завершення опалювального сезону. Ще одна причина - загроза життю персоналу через посилення обстрілів. Підрядні організації, задіяні у цих проєктах, працюють без вихідних, випереджаючи графік», - зазначили у КП «ХТМ».

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини