У Харкові реконструюють фасади 90 будинків
07 квітня 2017 12:33 ЖКГ
У Харкові реконструюють фасади 90 будинків Реконструкція фасадів 90 будинків запланована в Харкові на 2017 рік.

Про це сьогодні, 7 квітня, повідомив заступник начальника відділу капітального ремонту Департаменту житлового господарства Юрій Дігтяр.

За його словами, вже практично завершили реконструкцію фасадів чотирьох житлових будинків в районі Адміністрації Шевченківського району, в якій наприкінці квітня буде відкрито центр надання соціальних послуг «Прозорий офіс».

Ремонтні роботи також провели на фасадах будинків по пр. Науки, 17 і вул. Космічній, 19-а, 23-а і 24-а. Як повідомив Юрій Дігтяр, на будинках за цими чотирма адресами відновили фасад, пофарбували його, оскільки в деяких місцях він був пошкоджений. Також обшили металопрофілем балкони квартир і пофарбували їх в один колір. Крім того, в будинку на вулиці Космічній, 24-а замінили вікна в під'їзді і встановили нові металеві двері.

«Роботи були розпочаті місяць тому, основний обсяг вже виконано, крім будинку №23-а, де ще закінчують реконструкцію», - повідомив Юрій Дігтяр.

Також він зазначив, що торік реконструювали фасад будинку по вул. Космічній, 10. Тоді ж був виконаний і ремонт покрівлі на будинку.

За словами заступника начальника відділу, реконструкцію фасадів зараз проводять ще за сімома адресами. Фасади реконструюють як в центральній частині міста - на вулицях Алчевських, Мироносицькій, Чернишевській, Римарській - так і в житлових масивах.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини