У Харкові пройшов перший турнір з інформатики серед школярів
20 жовтня 2016 12:02 Освіта
У Харкові пройшов перший турнір з інформатики серед школярів I Міський турнір юних інформатиків для учнів 9-11-х класів пройшов у Харківському національному університеті радіоелектроніки.

У турнірі взяли участь 80 школярів з усіх районів міста, в їх числі - учні фізико-математичного ліцею №27, Харківського університетського ліцею, а також учні Харківської обласної спеціалізованої школи-інтернату «Обдарованість» і збірна команда Харківського району Харківської області.

До складу журі увійшли викладачі Харківського національного університету радіоелектроніки та Харківського національного педагогічного університету ім. Г. С. Сковороди.

Під час турніру юні інформатики розробляли власну версію програми відомої комп'ютерної гри, презентували свій проект і вирішували алгоритмічні завдання.

Переможцем турніру в командному заліку стала команда «PLAY-4-MIND» навчально-виховного комплексу №45 «Академічна гімназія». Друге місце посіли команда «XLV-NEXТ» НВК №45, команда Харківської гімназії №47 та збірна команда Холодногірського району (гімназії №152 та 86, школи №57 та 126). Дипломами III ступеня нагороджені команди «Curios ITy» НВК №45, збірна команда Київського району (гімназія №55, школа №17, аерокосмічний ліцей), команда Харківської гімназії №144 та команда Харківського фізико-математичного ліцею №27.

Переможці турніру представлять Харків на Всеукраїнському турнірі юних інформатиків, який пройде в жовтні в місті Кременчук Полтавської області.

З більш детальною інформацією про турнир можна ознайомитися тут.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини