У Харкові пройшов футбольний турнір серед аматорських команд України
22 березня 2021 14:12 Спорт
У Харкові пройшов футбольний турнір серед аматорських команд України Фінальна гра зимового турніру «Перша столиця» серед аматорських команд України пройшла у Харкові, на професійному полі спортивної бази колишнього клубу «Металіст».

Змагання тривали з 24 лютого по 21 березня, в них взяли участь вісім команд з п’яти регіонів України. Бронзовими призерами турніру стали футболісти з Сум, друге місце посіла команда з Полтави, а кубок «Перша столиця» з рахунком 2:1 здобула команда ФК «Вовчанськ». Переможці зимового турніру отримали медалі та грамоти Харківської міської ради.

Футболістів привітав секретар Харківської міської ради Ігор Терехов. За його словами, футбол – найпоширеніший і найулюбленіший вид спорту у Харкові, тому міська влада, підприємці та меценати приділяють велику увагу відродженню великого футболу в місті. Він зазначив, що аматорський турнір, який проводиться під патронатом Харківської міської ради, має на меті виявити кращих спортсменів та сформувати підґрунтя для розвитку цього виду спорту.

«Ми спостерігаємо фінал турніру. Настрій - чудовий. Будемо сподіватися, що саме з аматорів виростуть професійні футболісти. Ми відродимо футбол у Харкові, і наша команда буде в топ-3. Таке ми поставили задання», - сказав Ігор Терехов.

Як повідомив виконавчий директор Харківської федерації футболу Олександр Тюрін, зимовий турнір - підготовчий. 30 березня стартує чемпіонат України серед аматорських команд, у якому візьмуть участь кращі команди турніру «Перша столиця».

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини