У Харкові пройшли змагання з таеквондо серед школярів
03 жовтня 2020 20:00 Спорт
У Харкові пройшли змагання з таеквондо серед школярів Першість з таеквон-до ІТФ та кікбоксингу ВАКО на призи Харківського міського голови Геннадія Кернеса відбулася сьогодні, 3 жовтня, у Московському районі.

У відкритті змагань, які пройшли на базі школи №143, взяли участь почесні гості, завдяки яким вперше у Московському районі Харкова проводиться подібний захід з тхеквондо та кікбоксингу, серед них - секретар міської ради Олександр Новак, заступник міського голови Андрій Руденко, голова Адміністрації Московського району Олег Товкун та ін.

«Наше місто пишається багатьма досягненнями, в тому числі спортивними. Ми створили в Харкові потужну спортивну базу, практично в половині шкіл відремонтовано стадіони. Займайтеся спортом, досягайте успіхів», - побажав учасникам турніру секретар Харківської міської ради Олександр Новак.

«Велика подяка Геннадію Кернесу за те, що він підтримав цю ініціативу. Діти, ви молодці, на вас рівняється весь Московський район», - зазначив глава адміністрації району Олег Товкун.

Як розповів головний суддя змагань, майстер спорту України міжнародного класу Віталій Гагарін, для Московського району це важливий і унікальний захід, адже тут налічується 3 тис. спортсменів, з них майже половина - дівчатка.

«Через пандемію ми проводимо змагання на вулиці, на стадіоні. Діти змагаються на чотирьох локаціях в чотири етапи. На кожному змагається 120-140 учнів з 23-х шкіл Московського району, в яких працюють відділення дитячо-юнацьких спортивних шкіл. 18 жовтня у Палаці спорту відбудеться турнір, на який запросять кращих спортсменів, виявлених на цих етапах, в якості глядачів. У поєдинках братимуть участь провідні дорослі спортсмени», - розповів головний суддя.

За його словами, на змаганнях усіх спортсменів розділили за віковими критеріями і за кольором пояса.

По закінченню турніру всі учасники отримали дипломи, медалі та спортивні подарунки.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Теги:
Друкувати
Останні новини