У Харкові пройде загальноміський суботник
18 жовтня 2019 13:08 Суспільство
У Харкові пройде загальноміський суботник Загальноміський суботник, під час якого будуть приведені до ладу парки і сквери міста, відбудеться 19 жовтня у всіх районах Харкова.

Як повідомив сьогодні, 18 жовтня, на робочій нараді перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов, суботник пройде з ініціативи міського голови Геннадія Кернеса. У ньому візьмуть участь представники всіх департаментів міськради, працівники комунальних підприємств, закладів охорони здоров'я та освіти, а також студенти і школярі.

«Нам необхідно привести місто до ладу і вивезти усе опале листя. Погода дозволяє провести таке масштабне прибирання і підготувати, таким чином, місто до зими. Всього в суботнику візьмуть участь близько 18 тис. осіб. Також ми задіємо в цій роботі 300 одиниць спецтехніки», - зазначив Ігор Терехов.

В ході суботника планується навести лад на «червоних лініях», у парках, скверах і зонах відпочинку, біля шкіл і об'єктів з масовим перебуванням людей. Також перший віце-мер доручив керівництву профільного департаменту особливу увагу приділити прибиранню прилеглих територій біля міських лікарень.

Всього в рамках загальноміського суботника буде приведено до ладу понад 200 міських об'єктів, у тому числі Саржин яр, сад ім. Шевченка, сквер «Стрілка», сквер біля фонтану «Дзеркальний струмінь», парк Перемоги та інші.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини