У Харкові пройде юнацький турнір з футболу «Перша столиця»
15 серпня 2017 12:49 Спорт
У Харкові пройде юнацький турнір з футболу «Перша столиця» Всеукраїнський юнацький турнір з футболу «Перша столиця», присвячений Дню міста Харкова, стартує 17 серпня.

За кубок «Першої столиці» боротимуться вісім команд (гравці - 2004 р.н.) провідних футбольних клубів України, які розбиті на дві групи: група «А» - «Динамо» (Київ), «Металург» (Запоріжжя), «Ворскла» (Полтава) та «Карпати» (Львів), група «Б» - «Металіст» (Харків), «Чорноморець» (Одеса), «Шахтар» (Донецьк) та «Дніпро» (Дніпро).

Попередні ігри проходитимуть щодня з 10:00 та 15:00 на стадіоні «Олімпієць» (місто Люботин) і стадіоні ім. Бобрових (сел. Буди). Змагання проводяться за коловою системою.

Команди, які посядуть 2-і місця у своїх групах, 21 серпня боротимуться за 3-тє місце на футбольному полі ДФА «Металіст» (вул. Плеханівська, 65), початок - о 13:00.

Фінальна гра відбудеться 21 серпня на стадіоні «Геліос-Арена» (пр. Ново-Баварський, 1), початок - о 15:00. Після завершення матчу відбудеться нагородження переможців.

Переможці та призери турніру отримають кубки, медалі та дипломи, а також пам'ятні призи. Крім того, будуть відзначені кращі гравці за номінаціями.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини