У Харкові пройде третій ярмарок вакансій «Dream Job»
04 вересня 2017 12:45 Суспільство
У Харкові пройде третій ярмарок вакансій «Dream Job» Ярмарок вакансій «Dream Job» відбудеться 8 вересня біля Харківського національного академічного театру опери та балету ім. М.В. Лисенка.

Про це сьогодні, 4 вересня, в прес-центрі Харківської міської ради повідомив голова комісії з підприємництва та працевлаштування молоді Молодіжної ради при Харківському міському голові Ярослав Бурлака.

За його словами, в ярмарку візьмуть участь 40 компаній, які запропонують свої вакансії в сферах послуг, фінансів і торгівлі, IT-технологій, громадського харчування, а також роботу за кордоном. Крім того, фахівці центру зайнятості проводитимуть профорієнтаційний тест і допоможуть усім бажаючим скласти резюме.

«Ми хочемо зробити ярмарок простим, доступним і відкритим, з елементами розваг. Так, у нас запланований майстер-клас від HR-компанії, ближче до вечора буде музичний виступ, також працюватиме зона відпочинку, фуд-корт. Захід буде досить яскравим, тому, я думаю, багато хто ним зацікавиться. В цілому, ярмарок розрахований більше на молодь, але й люди старшого віку або вимушені переселенці теж зможуть підшукати собі роботу», - зазначив Ярослав Бурлака.

Він також повідомив, що на ярмарку пройде розіграш призів - смартфона і тримісячного курсу англійської мови. Взяти участь у розіграші зможуть ті, хто заздалегідь зареєструється на участь у ярмарку за посиланням.

Початок роботи ярмарку - о 16:00.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини