У Харкові пройде низка змагань до Дня міста
21 серпня 2014 10:21
У Харкові пройде низка змагань до Дня міста Низка спортивних заходів пройде в Харкові до Дня міста та Дня Незалежності.
Так, 21-24 серпня у спортивному залі школи вищої спортивної майстерності (вул. Динамівська, 5а) відбудеться традиційний відкритий Всеукраїнський турнір з бадмінтону «Кубок Незалежності». В турнірі візьмуть участь найсильніші бадмінтоністи України. Початок ігор - о 14:00. 

Відкритий турнір з пляжного волейболу серед чоловіків і жінок пройде 21-24 серпня на відкритих волейбольних майданчиках парку ім. Горького (вул. Сумська, 81). З змаганнях візьмуть участь збірні команди області, міст, районів, ДЮСШ, підприємств та організацій, а також команди з інших країн. Початок турніру - о 9:00 22 серпня. 

Відкритий турнір з волейболу пам'яті Євгена Кушнарьова «Кубок міста Харкова» відбудеться 22-24 серпня на базі ДФСК «Локомотив». В турнірі візьмуть участь шість команд, серед яких будуть команди ветеранів-волейболістів. 

З 28 по 31 серпня в Харківській міській СДЮСШОР зі стрільби з лука «Комунар» проводитимуться міжнародні змагання зі стрільби з лука «Кубок Харківського міського голови». Відкриття змагань - 29 серпня (початок - о 15:30).

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини