У Харкові пройде Міжнародний економічний форум
28 травня 2019 14:06 Співробітництво з міжнародними організаціями
У Харкові пройде Міжнародний економічний форум Міжнародний форум «Харків: розвиток та інвестиції» пройде 31 травня в бальній залі готелю «Kharkiv Palace» (пр. Незалежності, 2).
Як повідомила сьогодні, 28 травня, директор Департаменту по взаємодії з міжнародними агенціями та фінансовими установами Ольга Дем'яненко, у форумі візьмуть участь 54 іноземних представництва, 20 міжнародних компаній і понад 70 представників місцевого бізнесу. Серед гостей та учасників форуму - представники посольств Великої Британії, Австрії та Королівства Нідерландів в Україні, Європейського банку реконструкції та розвитку, Європейського інвестиційного банку, Американської торгової палати, Німецької федеральної компанії «GIZ», Європейської бізнес асоціації, Німецько-українського фонду, Агентства економічного розвитку ФРН, Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), Фонду Конрада Аденауера, а також такі світові холдинги, як «Hyundai», «Hewlett Packard Enterprise» та ін.

«Це якісно новий рівень проведення заходу для створення єдиної платформи спілкування влади, міжнародних фінансових організацій і бізнесу. Основна ідея форуму - показати інвестиційно-економічний клімат Харкова і регіону. Оскільки багато компаній, які приїдуть до Харкова, ще не представлені на Україні, їм цікаво познайомитися з містом, вивчити його економічний потенціал, подивитися, чим ми можемо залучити інвесторів, а також налагодити контакти з представниками бізнесу міста Харкова», - підкреслила Ольга Дем'яненко.

В рамках форуму буде презентовано економічний потенціал міста та представлені проекти, які реалізуються сьогодні в Харкові. Також для бізнесменів відбудеться воркшоп від провідних міжнародних та українських банків, представники яких розкажуть про програми для розвитку малого і середнього бізнесу.

Головним гостем форуму стане головний редактор «fDi Magazine», спеціалізованого видання «Financial Times» Кортні Фінгар. Вона розповість учасникам заходу про інструменти залучення інвесторів, а також представить унікальний продукт в цій сфері, розроблений виданням «fDi Intelligence», «Financial Times». В ході форуму з «fDi Intelligence» планується підписання договору про співпрацю з метою реалізації нового спільного проекту.

«Харків стане першим містом, яке візьме участь у проекті з використання інструментів «fDi Intelligence», «Financial Times» для залучення інвесторів в міста. Співпраця з «Financial Times» для Харкова є надзвичайно важливою, щоб нас знали міжнародні партнери, а також інвестори бачили, що Харків економічно стабільне місто з ефективним сталим розвитком», - зазначила директор департаменту.

Початок заходу - о 10:00.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини