У Харкові пройде фестиваль «некласичних» театрів
15 березня 2017 12:34 Культура
У Харкові пройде фестиваль «некласичних» театрів Театральний фреш-фестиваль «Я і Села Брук» пройде з 26 березня по 2 квітня в Харкові.

Проект спрямований на пошук і популяризацію нетрадиційних і сучасних театральних практик. Цього року в ньому беруть участь незалежні колективи із Запоріжжя, Черкас, Полтави, Харкова та Харківської області. У програмі фестивалю - понад 30 вистав, бліц-показів, майстер-класів, лекцій, концертів, перформансів та інших навколотеатральних експериментів.

Так, вихованці школи акторської майстерності «ТЕСТО» продемонструють два перформанси, театр «Публіцист» - оновлений спектакль «Мобі Дік. Відплиття», «Кімната Т» - спектакль «Уродів», «Exit» - «Трючу» та ін. У створенні перформансу форум-театру зможуть взяти участь усі бажаючі (за попередньою реєстрацією), а актори плейбек-театру експромтом гратимуть історії глядачів відразу після їхньої розповіді.

Гостями фестивалю також стануть поетичні, образотворчі і музичні лабораторії, діяльність яких передбачає театральні практики.

Заходи театрального фреш-фестивалю «Я і Села Брук» пройдуть на декількох театральних майданчиках. А відкриття відбудеться 26 березня в Центрі сучасного мистецтва «ЕрміловЦентр», початок - о 17:20. Вхід на всі заходи - вільний.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини