У Харкові пройде фестиваль бального танцю на Кубок міського голови
10 жовтня 2019 14:43 Спорт
У Харкові пройде фестиваль бального танцю на Кубок міського голови Ювілейний XV Міжнародний фестиваль-конкурс бального танцю «Кубок Харківського міського голови-2019» відбудеться з 12 по 13 жовтня у спорткомплексі «Локомотив» ім. Г. Кірпи (вул. Велика Панасівська, 90/1).

У змаганнях візьмуть участь близько 1500 танцювальних дуетів з Італії, Польщі, Великої Британії, США, Болгарії та України. Також в рамках фестивалю відбудеться Кубок світу WDC (Міжнародний танцювальний комітет).

Оцінювати виступи спортсменів будуть судді з Великої Британії, Білорусі, Болгарії, Італії, США, Польщі та України.

У неділю, 13 жовтня, відбудеться шоу за участю італійського артиста Сальваторе Лампітеллі і пройде традиційний командний матч іноземних учасників змагань, на якому виступлять танцюристи з міст-партнерів Харкова: Мінська (Білорусь), Болоньї та Венеції (Італія) та Варни (Болгарія ). Початок програми - о 18:30.

Довідка. Перший Міжнародний фестиваль-конкурс спортивного бального танцю «Кубок Харківського міського голови» відбувся в 2004 році на честь 350-річчя заснування Харкова. З 2004 по 2012 рік змагання, що проходили у Харківському палаці спорту, зібрали понад 20 тис. спортсменів різних вікових груп, призерів і чемпіонів України, переможців першостей Європи та світу.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини