У Харкові проходить міжнародний конкурс танцю пам'яті Олексія Литвинова
16 травня 2015 10:32 Культура
У Харкові проходить міжнародний конкурс танцю пам'яті Олексія Литвинова Міжнародний конкурс танцю пам'яті харківського хореографа Олексія Литвинова проходить сьогодні, 16 травня, у Палаці культури залізничників (вул. Котлова, 83-а).

За словами організаторів, в конкурсі беруть участь понад 2300 учасників і близько 100 колективів у віці від трьох років: сольно, в дуетах або колективом в різних танцювальних напрямках.

Суддями конкурсу стали відомі в Україні та світі хореографи і діячі мистецтва: Тетяна Денисова, Світлана Коливанова, Анатолій Сачівко, Олександр Бобик, Анжеліка Карасьова, Юлія Чубарова, Ольга Бігус, переможці та фіналісти телевізійного проекту «Танцюють всі».

Як зазначив директор Департаменту спортивних іміджевих проектів та маркетингу Олексій Чубаров, сьогодні проходить конкурс пам'яті великого хореографа і геніальної людини. «Він багато зробив для розвитку хореографічного мистецтва в Україні й подарував світові велику кількість чемпіонів. Олексій Литвинов - людина, закохана в танець. Він проніс цю любов через усе своє життя, ділився і заряджав усіх цим почуттям. Він вчив не тільки танцювати - він вчив жити», - підкреслив Олексій Чубаров.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини