У Харкові продовжують ремонтувати покрівлі житлових будинків
24 жовтня 2017 11:47 ЖКГ
У Харкові продовжують ремонтувати покрівлі житлових будинків Капітальний ремонт м'якої покрівлі житлового будинку завершує бригада КП «Харківське ремонтно-будівельне підприємство» по вул. Академіка Павлова, 307.

Як повідомив сьогодні, 24 жовтня, головний інженер КП «ХРБП» Олександр Бондаренко, дах 16-поверхового будинку по вул. Академіка Павлова, 307 була повністю зношена: жителі останніх поверхів будинку скаржилися на течі в квартирах, вода протікала і на техповерх, в машинне приміщення, через що траплялися перебої в роботі ліфта.

«Наше підприємство виконало капітальний ремонт покрівлі площею 400 кв. м. Був знятий старий шар руберойду, зроблена нова стяжка з ухилами і покладений новий руберіод. Зараз на стадії завершення ремонт парапетів, на них встановлюють нове залізо», - зазначив Олександр Бондаренко. Всі роботи комунальники планують завершити протягом чотирьох днів.

За словами головного інженера, капітальний ремонт покрівлі підприємство виконало також в сусідньому 16-поверховому будинку по вул. Академіка Павлова, 305.

Всього в цьому році в КП «ХРБП» запланований капітальний ремонт м'якої покрівлі в 56 житлових будинках в п'яти районах міста, які обслуговує підприємство (Шевченківський, Київський, Немишлянський, Слобідський та Московський) - це понад 50 тис. кв. м. Як зазначив Олександр Бондаренко, 37 об'єктів вже здані, на інших - ремонтні роботи планують завершити через два тижні. Крім того, комунальники виконали капітальний ремонт шиферних покрівель у 24 житлових будинках, на стадії завершення ще три об'єкти.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини