У Харкові працює команда «Лікарі без кордонів»
22 червня 2022 16:49 Медицина
У Харкові працює команда «Лікарі без кордонів» Команда «Лікарі без кордонів» («Doctors Without Borders», MSF) надає допомогу харків'янам з кінця березня.
Як повідомила заступник міського голови з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення Світлана Горбунова-Рубан, спочатку вони надавали предмети медичного призначення та медичного обладнання лікарням,  потім організували мобільні клініки на станціях метрополітену, де надавали медичні та психологічні консультації людям, які ховалися там від обстрілів.

Пізніше більшість людей, які проживали у метро, ​​залишила станції, і члени команди MSF організували мобільні клініки для надання медичної та психологічної допомоги в Харкові та за його межами.

Під керуванням лікаря-терапевта працює «гаряча лінія» MSF. Мешканці міста Харкова можуть звернутись по допомогу за тел.: (068) 284-33-61, мешканці Харківської області - за номером тел.: (095) 726-29-65.
На фото: Марія – асистент, координатора проєкту; Барбара – координатор проєкту; Джавід – куратор медичної команди; Світлана Горбунова-Рубан – заступник Харківського міського голови та Бернард – координатор проєкту.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

    У Харкові працює команда «Лікарі без кордонів»
Друкувати
Останні новини