У Харкові почали висадку квітів
02 квітня 2021 11:34 Екологія
У Харкові почали висадку квітів Працівники СКП «Харківзеленбуд» висаджують квіти на клумбах біля Дзеркального струменя та Харківського національного академічного театру опери та балету ім. Лисенка.

Як повідомила заступник начальника СКП «Харківзеленбуд» Юлія Захарченко, біля ХНАТОБу буде чотири маленькі клумби і дві великі (площа - понад 200 кв.м), на яких висадять близько 25 тис. квітів віоли різнобарвної. Друга локація - це Дзеркальний струмінь, де буде розбито п'ять клумб і висаджено 9 тис. квітів.

За словами заступника начальника, для висадки на цих двох об'єктах знадобиться два дні, і на вихідних харків'яни вже зможуть помилуватися виконаною роботою.

Після цього озеленювачі стануть до висадки квітів біля пам'ятника Т. Шевченку, на Каскаді та Меморіалі Слави, де також буде висаджена віола.

«Надалі ми переходимо до пам'ятника Шевченку. Після цього - висадка на Каскаді. Це теж буде віола, але біля пам'ятника Шевченку вона буде жовто-блакитною, а на Каскаді ми посадимо мікс. Далі ми переходимо на Меморіал Слави, де віола буде висаджена на всіх меморіальних комплексах. Звичайно, ми за квітами будемо доглядати - поливати, прополювати, прибирати відцвілі квіти. Сподіваюся, що харків'яни будуть приходити і радіти цій красі!» - зазначила Юлія Захарченко.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини