У Харкові планують замінити 25 кілометрів мереж холодного водопостачання
17 січня 2020 10:14 ЖКГ
У Харкові планують замінити 25 кілометрів мереж холодного водопостачання У КП «Харківводоканал» планують у 2020 році перекласти 25 км мереж холодного водопостачання.

Як повідомив заступник директора з виробництва Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» Микола Завада, на сьогоднішній день в Харкові зношено близько 67% мереж холодного водопостачання, і роботи з їх заміни тривають.

«У нас на підприємстві впроваджена автоматизована система управління, завдяки якій ми отримуємо детальну інформацію про стан мереж, режими їхньої роботи тощо. Проводячи аналіз на основі цієї інформації, фахівці можуть виявляти найбільш проблемні та зношені ділянки трубопроводів і, відповідно, планувати подальші роботи з їх заміни», - повідомив Микола Завада.

Зокрема, цього року за рахунок коштів міського бюджету бригади підприємства продовжать міняти водовід по вул. Виконкомівській - в 2019 році на об'єкті було перекладено 900 м і ще 700 м планується замінити в цьому.

Також проведення масштабних ремонтних робіт заплановано на вул. Алчевських, де буде замінено 900 м мереж, і по пр. Людвіга Свободи, в районі перехрестя з пр. Перемоги, де планують перекласти близько 400 м труби діаметром 1000 мм.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини