У Харкові планують ввести єдині вимоги до розміщення зовнішньої реклами
20 серпня 2019 17:50 Суспільство
У Харкові планують ввести єдині вимоги до розміщення зовнішньої реклами У Департаменті контролю Харківської міської ради готують зміни до правил розміщення зовнішньої реклами на фасадах будівель і будинків.

Про це сьогодні, 20 серпня, повідомив начальник відділу реклами Департаменту контролю Віталій Нікулін. За його словами, пропонується розміщувати по місту прозорі рекламні конструкції, щоб було видно фасади будівель. Також у департменті планують затвердити єдині вимоги щодо розмірів плакатів і місць їх розташування.

«Таким чином, ми хочемо, щоб уся реклама в місті була приведена до ладу, а фасади будинків і будівель мали естетично гарний вигляд», - підкреслив Віталій Нікулін.

За його словами, запропоновані зміни знаходяться ще на стадії розробки, їх повинна затвердити регуляторна служба, і тільки після цього вони набудуть чинності. 

Зазначимо, загалом з початку року в місті було демонтовано 300 незаконно розміщених рекламних конструкцій та складено 140 адміністративних протоколів.

У департменті нагадують, що процедура отримання дозволу на розміщення зовнішньої реклами нескладна, і її можна пройти в центрах надання адміністративних послуг.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини