У Харкові пільговикам встановили близько 10 тисяч лічильників води
06 грудня 2016 13:35 Суспільство
У Харкові пільговикам встановили близько 10 тисяч лічильників води Близько 10 тис. приладів обліку води встановили в Харкові громадянам пільгових категорій.

Про це сьогодні, 6 грудня, на засіданні постійної комісія з питань транспорту, зв'язку та екології Харківської міськради повідомив директор Департаменту комунального господарства Олексій Богач. За його словами, встановили понад 6 тис. приладів обліку холодної води і майже 4 тис. - гарячої.

Олексій Богач також повідомив, що лічильники води встановили ветеранам війни і праці, дітям війни, багатодітним сім'ям та іншим категоріям громадян, яким передбачено встановлення приладів обліку води відповідно до міської цільової програми, розробленої з ініціативи Харківського міського голови Геннадія Кернеса.

Нагадаємо, програма розрахована на 2016-2020 роки. Серед категорій населення, які потрапляють під дію програми, - ветерани війни і праці, діти війни, жертви нацистських переслідувань, багатодітні та прийомні сім'ї, реабілітовані громадяни, які стали інвалідами внаслідок репресій і є пенсіонерами. Прилади обліку води для громадян пільгових категорій встановлюються безкоштовно.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини