У Харкові обрали нову емблему Асоціації міст-володарів Призу Європи
07 червня 2017 13:32 Міжнародне співробітництво
У Харкові обрали нову емблему Асоціації міст-володарів Призу Європи Емблему Асоціації міст-володарів Призу Європи затвердили сьогодні, 7 червня, в Харкові лідери європейських міст.

На Генеральній Асамблеї Асоціації, яка проходить у Харкові, представникам іноземних делегацій було запропоновано три кращих варіанти емблеми. Їх вибрали за підсумками конкурсів, які пройшли в кожному місті, що входять до Асоціації. У фінал конкурсу вийшли два варіанти від польських міст і одна харківська. Перемогла в конкурсі емблема польських дизайнерів. Зазначимо, проведення конкурсу на кращий варіант емблеми Асоціації ініціював Харків.

Як повідомив на Генасамблеї Харківський міський голова Геннадій Кернес, емблема через кілька днів з'явиться на сайті Асоціації, оновлення якого також ініціювала Харківська міська рада.

«Ми перевели інформаційний ресурс Асоціації на якісно нову платформу, що дозволило прискорити пошук інформації і створити спеціальний розділ для дистанційної роботи над проектами та обміну кращими практиками. Також був змінений дизайн порталу Асоціації. Сьогодні ми вибрали емблему Асоціації, і вже буквально завтра завершимо роботу над дизайнерським рішенням сайту з її використанням», - повідомив Геннадій Кернес.

Нагадаємо, сьогодні в Харкові проходить Генеральна Асамблея Асоціації міст-володарів Призу Європи. До міста прибули делегації з 13 європейських міст. За одноголосним рішенням асамблеї, в 2017-2018 роках Харків продовжить очолювати Асоціацію міст-володарів Призу Європи, а Харківський міський голова Геннадій Кернес був переобраний президентом Асоціації. Віце-президентом став мер польського міста Ченстохова Кшиштоф Матияшчік. До складу нової Президії Асоціації увійшли такі міста: Харків, Ченстохова (Польща), Анкара (Туреччина), Альтьоттінг, Дармштадт, Мюльхайм, Вюрцбург (всі чотири - Німеччина) і Нансі (Франція).

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини