У Харкові оберуть найкращі спортивні іміджеві проекти
31 березня 2017 13:00 Спорт
У Харкові оберуть найкращі спортивні іміджеві проекти У міській раді йде прийом заявок на участь у конкурсі спортивних іміджевих проектів «Спортивні ініціативи Харкова».

До участі запрошуються українці, які досягли 18 років, юридичні особи, фізкультурно-спортивні організації, установи освіти та науки, а також громадські об'єднання.

Конкурс спрямований на відбір проектів, що сприяють зміцненню іміджу Харкова як спортивної столиці України. Детальніше з умовами участі в конкурсі можна ознайомитися тут.

Консультації щодо участі в конкурсі можна отримати за адресою: пл. Конституції, 7, 1-й пов., каб. 11, щодня з 10:00 до 13:00 (тел.: 760-75-81).

Спортивні проекти на конкурс приймаються за вищевказаною адресою до 10 листопада 2017 року.

Зазначимо, що конкурс проводиться з 2013 року. До участі приймаються спортивні іміджеві проекти, реалізація яких передбачається на території міста Харкова. Призерами конкурсу ставали такі проекти: Міська аматорська баскетбольна ліга «ХАБЛ», Харківський петанк-клуб, серія пробігів «Kharkiv Grand Prix», спортивний корпоративний турнір «Битва корпорацій», фестиваль бігу «Strong Run», змагання серед професійних спортивних клубів Харкова «Битва титанів».

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини