У Харкові назвали джерела з хорошою водою
22 січня 2020 14:46 ЖКГ
У Харкові назвали джерела з хорошою водою Воду в харківських джерелах регулярно перевіряють на відповідність вимогам Державних санітарних правил і норм.

Як повідомили у Департаменті комунального господарства, за інформацією Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства в місті Харкові Головного управління Держпродспоживслужби у Харківській області, в місті Харкові на контролі знаходяться 11 каптажів джерел нецентралізованого водопостачання.

За результатами досліджень, вода не відповідає вимогам Державних санітарних правил і норм за показниками епідемічної безпеки в джерелах «Харківська-2» (вул. Мінераловодська, 1) та «Петренки-1» і «Петренки-2» (Салтівка); за санітарно-хімічними показниками - в джерелі «Юність» (вул. Полтавський Шлях).

Відповідає вимогам ДСанПіН вода з джерел «Саржин яр» (вул. Отакара Яроша), «Олексіївська балка» (вул. Клочківська), «Олешкін яр» (сел. Олешки Київського району), «Глибокий яр» (вул. Зубенка), «Петренки-3», «Кітлярчин яр» (вул. Бучми) та «Манжосов яр» (вул. Метробудівників).

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини