У Харкові матеріальну допомогу отримали понад сто учасників АТО і членів сімей загиблих
15 липня 2016 15:00 Суспільство
У Харкові матеріальну допомогу отримали понад сто учасників АТО і членів сімей загиблих У Харкові 105 учасників АТО і членів сімей загиблих військових отримали матеріальну допомогу на загальну суму 418 тис. грн.

Як повідомила сьогодні, 15 липня, директор Департаменту праці та соціальної політики Лариса Болгова, матдопомога надається за рахунок коштів міського бюджету у випадку тяжкої хвороби, необхідності проведення дорогого лікування або операції, складних життєвих обставин. Також членам сімей загиблих надаються додаткові соціальні гарантії на оплату житлово-комунальних послуг. Станом на 1 липня, 37 пільговикам нараховані додаткові соцгарантії на 21 тис. грн.

Крім того, місто виділило 2,7 млн ​​грн на допомогу учасникам бойових дій, інвалідам війни та членам сімей загиблих в АТО до Дня захисника України.

«Також ми надаємо військовим і їхнім родинам консультації і психологічну допомогу. На сайті «Довіра» є кнопка «Екстрена соціальна допомога» - форма онлайн-заяви на отримання соціальної, юридичної, психологічної допомоги. Після звернення ми виїжджаємо для вирішення проблем. Також на сайті працює онлайн-консультація. В рамках цього напрямку роботи допомогу отримали 826 осіб із сімей учасників АТО», - повідомила директор департаменту.

Довідка. У Харкові на обліку перебуває 2634 учасника бойових дій в зоні проведення АТО, 22 інваліда АТО, понад 50 членів сімей загиблих учасників АТО.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини