У Харкові демонтували близько 300 незаконно встановлених рекламних конструкцій
24 липня 2019 11:44 Місто
У Харкові демонтували близько 300 незаконно встановлених рекламних конструкцій 293 незаконно встановлені спеціальні конструкції з рекламою були демонтовані з початку року в Харкові.

Про це сьогодні, 24 липня, на засіданні виконавчого комітету Харківської міської ради повідомив директор Департаменту контролю Олексій Артикуленко.

Нагадаємо, цього року співробітники відділів Департаменту контролю склали понад 200 адміністративних протоколів за порушення законодавства України в сфері розміщення реклами та благоустрою території міста Харкова із застосуванням штрафних санкцій. Штраф за незаконне розміщення і неналежне утримання рекламних конструкцій сьогодні становить від 850 до 1700 грн.

Також в ході засідання виконкому було прийнято рішення про демонтаж 190 самовільно встановлених на території міста об'єктів. Як зазначив директор Департаменту територіального контролю Олексій Калина, серед них - тимчасові споруди (МАФи), елементи телекомунікаційної мережі та дорожні знаки.

Нагадаємо, питаннями оренди і розміщення МАФів у місті займається комунальне підприємство «Сучасне місто» (вул. Чернишевська, 26). Процес оформлення оренди елементів благоустрою займає близько місяця. Договір оренди з підприємцем підписується на рік.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини