У Харкові частина пацієнтів після отруєння готується до виписки
22 червня 2021 12:05 Медицина
У Харкові частина пацієнтів після отруєння готується до виписки 78 пацієнтів проходять лікування в медичних установах після отруєння в ресторані, частина з них готується до виписки.

Про це сьогодні, 22 червня, на робочій нараді у міській раді повідомила заступник Харківського міського голови Світлана Горбунова-Рубан.

За її словами, у Міській дитячій клінічній лікарні №19 знаходяться 16 дітей і дві мами, які відчувають себе вже краще, і завтра лікарі вирішуватимуть, кого з них можна виписати. У Міській клінічній лікарні №31 проходять лікування 40 пацієнтів з отруєнням, дев'ять з яких йдуть на виписку. Ще вісім осіб проходять лікування в Міській лікарні №3, але вони були госпіталізовані пізніше, тому поки залишаться в медустанові. Ще 14 дорослих отримують необхідну медичну допомогу в Валках.

Також Світлана Горбунова-Рубан зазначила, що власники мережі ресторанів, де отруїлися люди, надають матеріальну допомогу на лікування.

«Я безпосередньо контактую з директором «Якіторії». За ці дні вони надали допомогу лікувальним установам, де знаходяться хворі, на суму 150 тис. грн. Це на фізіологічні розчини і все необхідне», - повідомила заступник міського голови. 

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Теги:
Друкувати
Останні новини