У харківських школах продовжують встановлювати пожежні сигналізації
01 жовтня 2019 14:49 Суспільство
У харківських школах продовжують встановлювати пожежні сигналізації 75 установ освіти Харкова обладнані автоматичними пожежними сигналізаціями.

Про це сьогодні, 1 жовтня, в ході засідання Міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій повідомила директор Департаменту освіти Ольга Деменко. Вона зазначила, що ця робота активно продовжується, і вже близько 40% шкіл мають пожежну сигналізацію.

Також директор департаменту нагадала, що чотири рази на рік в установах освіти проводяться навчання з протипожежної безпеки.

«У кожній чверті спільно зі співробітниками ДСНС у школах відпрацьовуються дії з евакуації дітей у разі надзвичайних ситуацій. Цю роботу ми проводимо не тільки з дітьми, але й з педагогами й батьками», - підкреслила Ольга Деменко.

За інформацією начальника Харківського міського відділу ГУ ДСНС України в Харківській області Володимира Юрченка, з початку року стан протипожежної та техногенної безпеки було перевірено на 485 соціальних об'єктах, в тому числі в 423 школах, 62 лікарнях і поліклініках. За результатами рейдів керівникам установ, де були виявлені порушення, винесено приписи на їх усунення.

Також, за словами Володимира Юрченка, стан протипожежної безпеки перевірили в найбільших спортивних установах, зокрема, в Палаці спорту, Спеціалізованій дитячо-юнацькій спортивній школі олімпійського резерву. Незначні порушення були виявлені тільки на останньому об'єкті. У листопаді в установах, де зафіксували недоліки, планують провести повторні перевірки.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини