У харківських пришкільних таборах вивчатимуть іноземну мову
23 травня 2016 18:01 Освіта
У харківських пришкільних таборах вивчатимуть іноземну мову Іноземні мови вивчатимуть цього літа в 74-х пришкільних таборах Харкова.

Про це сьогодні, 23 травня, повідомила директор Департаменту освіти Ольга Деменко.

Вона зазначила, що в таборах вивчатимуть англійську, німецьку, французьку та інші мови, в залежності від мовної спеціалізації школи.

«Цей рік Президент України оголосив роком англійської мови. Ми вирішили урізноманітнити дозвілля наших дітей під час літнього відпочинку вивченням іноземних мов. Торік у деяких пришкільних таборах ми використовували цю практику, і вже цього року на основі набутого досвіду вирішили ввести уроки іноземних мов у таборах масово», - розповіла Ольга Деменко.

Вона повідомила, що до уроків, крім учителів, залучатимуться студенти факультетів іноземних мов харківських вишів, волонтери, люди, які є носіями мови. Планується, що у всіх пришкільних таборах такі уроки відвідуватимуть близько 4 тис. дітей.

Нагадаємо, що пришкільні табори почнуть працювати з 30 травня в 189 навчальних закладах Харкова. Вартість путівки для батьків становитиме 280 грн. Ці кошти використовуватимуться тільки на харчування дітей. Діти соціальних категорій населення харчуватимуться за рахунок коштів міського бюджету. Також за бюджетні кошти працюватиме пришкільний табір у міській школі-інтернаті №14 для дітей із малозабезпечених сімей, де буде п'ятиразове харчування.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини