У харківських дворах з'являться сучасні зони відпочинку
26 травня 2021 13:34 ЖКГ
У харківських дворах з'являться сучасні зони відпочинку Сучасні зони для відпочинку, ігор і спорту будуть побудовані в дворах усіх дев'яти районів Харкова.

Секретар Харківської міської ради Ігор Терехов сьогодні, 26 травня, відвідав одну з таких зон на вул. Гвардійців Широнінців, 125, де йдуть будівельні роботи. Так, територія двору кардинально зміниться: там встановлять лавки та ігрові комплекси для дітей різного віку, спортивний майданчик з тренажерами і легкоатлетичним обладнанням, майданчик для стрітболу, а також обладнають невелику гірку для скелелазіння. Відкриття майданчика відбудеться 1 червня - в День захисту дітей. А загалом до осені планується побудувати 36 таких зон відпочинку - по чотири в кожному районі міста.

Ігор Терехов повідомив, що внутрішньобудинкові території, де харків'яни проводять більшу частину вільного часу, розвиватимуться і далі.

«Наша команда дуже результативно працює над цим проєктом, і я вдячний і будівельникам, і жителям мікрорайону, які підказують, де краще посадити квіти, дерева або що ще потрібно зробити у дворах. Це добре, бо всі разом ми зможемо зробити двори харківських багатоповерхівок ще гарнішими, і я впевнений, що небайдужі люди берегтимуть усе те, що створено», - підкреслив Ігор Терехов.

Зазначимо, що такі майданчики також планується відкрити на вулицях Молочній, Сергія Грицевця, Великій Панасівській, Лагерній, Ахсарова та ін. Крім того, на вул. Героїв Праці, 60 побудують великий урбан-парк.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Теги:
Друкувати
Останні новини