У «Kharkiv Fashion» візьмуть участь моделі проєкту «Велика краса країни»
07 жовтня 2019 16:54 Суспільство
У «Kharkiv Fashion» візьмуть участь моделі проєкту «Велика краса країни» Учасниці всеукраїнського проєкту «Велика краса країни» вийдуть на подіум «Kharkiv Fashion 2019», який відбудеться 11-12 жовтня на Арт-заводі «Механіка. Інша Земля».

Моделі «plus size» представлять колекцію верхнього одягу з хутра. Показ пройде за участю відомого харківського дизайнера Костянтина Пономарьова.

Начальник управління інноваційного розвитку та іміджевих проектів Вікторія Грецька-Миргородська нагадала, що проєкт «Велика краса країни» став одним із переможців Міського конкурсу інноваційно-інвестиційних та іміджевих проєктів. «Ми сподіваємося, що проєктом для жінок з пишними формами надихнуться багато хто, і це натхнення стане для них поштовхом у втіленні найзаповітніших цілей», - зазначила Вікторія Грецька-Миргородська.

Показ хутряної колекції відбудеться у перший день «Kharkiv Fashion 2019» - 11 жовтня, початок - о 20:00.

Також в рамках «Kharkiv Fashion 2019» пройдуть покази колекцій українських та зарубіжних дизайнерів, очікується участь представників фешн-індустрії з інших міст України та Європи. Крім того, в рамках «Kharkiv Fashion» працюватиме дизайн-маркет, де гості зможуть придбати одяг від провідних виробників.

Ведучі «Kharkiv Fashion 2019» - відомі українські артисти Ольга Сумська та Віталій Борисюк.

Довідка. Проєкт «Kharkiv Fashion» організований управлінням інноваційного розвитку та іміджевих проектів за ініціативою учасників Харківського кластера легкої промисловості та дизайну під патронатом Харківського міського голови Геннадія Кернеса.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини