У Харкові відкриється Українсько-німецький центр безперервної освіти
25 березня 2013 13:20
У Харкові відкриється Українсько-німецький центр безперервної освіти Церемонія відкриття Українсько-німецького центру безперервної освіти відбудеться 27 березня (початок - о 14:00) в Харківському гуманітарному університеті «Народна українська академія».

Захід пройде за підтримки Почесного консульства Федеративної Республіки Німеччина в Харкові, ХОГО «МультіКультіУА» та Харківського німецького центру.

У церемонії планується участь представника Генерального консульства Федеративної Республіки Німеччина в Донецьку, Почесного консула Німеччини в Харкові Тетяна Гавриш, канцлера Педагогічного університету Вайнгартен (Німеччина) Грегор Кутша.

За словами організаторів, створення центру спрямовано на зміцнення контактів з навчальними закладами та організаціями різних країн, формування толерантного ставлення учнівської молоді до представників іншої культури. Завдання центру - створення майданчика для контактів представників бізнесу Харкова, України та Німеччини, співробітництва між вищими навчальними закладами двох країн.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини